Gebouwautomatisering

Beveiliging en gebouwautomatisering: twee disciplines, onlosmakelijk met elkaar verbonden. De automatisering van gebouwen en systemen noemen we domotica. Voor een intelligente gebouwinstallatie op maat zijn wij uw juiste partner. Of het nu gaat om nieuwbouw, bouwen in bestaande panden of renovaties. Op het Veld maakt het werken binnen uw onderneming plezierig, veilig én energiebesparend.

Domotica installateur

Van plan om uw nieuwe bedrijfshal of kantoorgebouw volledig ‘smart’ te maken? Als domotica installateur is Op het Veld gespecialiseerd in alles met betrekking tot gebouwautomatisering. Van bewaking en (sfeer)verlichting tot en met zonwering en verwarming. Wij zorgen dat u alle luxe binnen handbereik heeft met onze intelligente installaties. Bovendien kunnen we met energiemanagement uw duurzame installaties constant monitoren en optimaliseren. Dát is het effect van slimme techniek.

Uw partner in gebouwautomatisering

Voor het beste resultaat is het essentieel om u goed door onze vakspecialisten te laten adviseren. Daar ligt exact onze meerwaarde. En in het klantgericht denken natuurlijk. Want wij weten precies wat u wanneer nodig heeft. Op het Veld staat voor service en kwaliteit. Dat begint al aan de voorkant. Naast specialist in domotica installaties zijn wij namelijk ook uw kennispartner en adviseur. En bovenal: een partner waarop u kunt vertrouwen.

Support op afstand nodig of storing melden? Wij zijn er 24/7 voor u!  

Naar storing/support >

Intelligente gebouwinstallaties

Maatwerkinstallaties

Wij realiseren uw intelligente gebouwinstallatie op maat, compleet van ontwerp naar installatie en beheer. Op basis van uw situatie, wensen en budget bepalen we welke installatie het beste past.

Slim & efficiënt werken

Diverse gebouwfuncties en producten kunnen met één druk op de knop met elkaar communiceren. Op deze manier is werken en verblijven binnen uw onderneming niet alleen plezierig, maar ook stukken veiliger.

Energiezuinig

Duurzame installaties dragen bij aan een beter milieu, daar zijn we ons goed van bewust. Daarom denken we graag met u mee op het gebied van verantwoord en energiezuinig ondernemen.

Samen werken aan een duurzaam, gezond én toekomstgericht gebouw? Op het Veld is uw juiste partner!

Gebouwautomatisering projecten

Frasers Park Roermond
Plaats: Roermond
Realisatie: 2021
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: VDR Bouwgroep
Certificering: BREEAM **** Excellent
LSE Venlo
Plaats: Venlo
Realisatie: 2021
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: Unibouw
Distributiecentrum Laarakker Haps
Plaats: Haps
Realisatie: 2021
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: VDR Bouwgroep
Certificering: BREEAM *** VERY GOOD
DSV Tholen
Plaats: Tholen
Realisatie: 2020
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: Unibouw
Certificering: BREEAM *** VERY GOOD
Schreurs Winters Tegelen
Plaats: Tegelen
Realisatie: 2020
Branche: Kantoren
Opdrachtgever: Schreurs Winters
DSV New Balance Venlo
Plaats: Venlo
Realisatie: 2020
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: DSV