Beveiliging

Beveiliging is een van de belangrijkste zaken om rekening mee te houden in uw gebouw. Niet alleen om inbraak te voorkomen, ook in het geval van brand is een betrouwbaar beveiligingssysteem noodzakelijk. Met inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en een bewakingscamera verlaat u het pand met een gerust gevoel. En mocht er toch iets gebeuren, dan kunt u rekenen op een snelle (24-uurs)service.

Beveiligingssysteem op maat

Op zoek naar een betrouwbare beveiligingsinstallatie voor uw bedrijfspand? Op het Veld biedt integrale beveiligingsoplossingen voor zakelijke klanten op het gebied van inbraak, camera, brand en toegang. Systemen zijn er in verschillende smaken, merken en prijsklassen. Van hightech en modern tot standaard en simpel. Op basis van uw wensen en het type pand, adviseren wij u over de meest geschikte oplossing voor uw situatie. Ook als het gaat om vraagstukken over gebouwautomatisering kunnen wij u uitstekend helpen.

Uw partner in beveiliging

Voor het beste resultaat is het essentieel om u goed door onze vakmensen te laten adviseren. Daar ligt exact onze meerwaarde. En in het klantgericht denken natuurlijk. Want wij weten precies wat u wanneer nodig heeft. Op het Veld staat voor service en kwaliteit. Dat begint al aan de voorkant. Naast specialist in beveiligingsinstallaties zijn wij namelijk ook uw kennispartner en adviseur. En bovenal: een partner waarop u kunt vertrouwen.

 

Support op afstand nodig of storing melden? Wij zijn er 24/7 voor u!  

Naar storing/support >

Beveiligingsinstallaties

Maatwerkinstallaties

Wij realiseren uw beveiligingsinstallatie op maat, compleet van advies naar installatie en onderhoud. Op basis van uw specifieke situatie, wensen en budget bepalen we welke installatie het beste past.

Integrale oplossing

Wij denken in totaalconcepten. Daarom integreren en koppelen we uw beveiligingssysteem met uw andere technische installaties, zodat u kunt rekenen op een efficiënte gebouwinstallatie.

Veilige werkomgeving

Vanzelfsprekend voldoen onze installaties aan de wettelijk gestelde kwaliteitseisen en normen. Onze team doet er alles aan om de veiligheid van uw gebouw op elk moment te waarborgen.

Samen werken aan een duurzaam, gezond én toekomstgericht gebouw? Op het Veld is uw juiste partner!

Beveiliging projecten

Frasers Park Roermond
Plaats: Roermond
Realisatie: 2021
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: VDR Bouwgroep
Certificering: BREEAM **** Excellent
LSE Venlo
Plaats: Venlo
Realisatie: 2021
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: Unibouw
Distributiecentrum Laarakker Haps
Plaats: Haps
Realisatie: 2021
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: VDR Bouwgroep
Certificering: BREEAM *** VERY GOOD
DSV Tholen
Plaats: Tholen
Realisatie: 2020
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: Unibouw
Certificering: BREEAM *** VERY GOOD
Schreurs Winters Tegelen
Plaats: Tegelen
Realisatie: 2020
Branche: Kantoren
Opdrachtgever: Schreurs Winters
Vostermans Venlo - Blerick
Plaats: Venlo - Blerick
Realisatie: 2020
Branche: Industrie
Opdrachtgever: VDR Bouwgroep
Certificering: GPR 8.5 score