Overige branches

Op het Veld is er voor ieder bedrijf met een technische vraag. In de zorg, het onderwijs, de groothandel en nog veel meer. Als totaalinstallateur kunnen we u in verschillende disciplines van dienst zijn. Van nieuwe verlichting en slimme domotica tot een duurzame zonnepanelen installatie. Uiteraard denken wij vanaf het begin met u mee. En gedurende het hele project houden wij de regie in handen. Wel zo fijn, die ontzorging.

Technische installaties voor uw gebouw

Op zoek naar technische ondersteuning bij de nieuwbouw of verbouwing van uw pand? Wij maken graag deel uit van uw bouwteam. Op basis van onze specialistische kennis en jarenlange ervaring met grote en kleine projecten, weten wij precies wat u op welk moment nodig heeft. Zo kunt u met elk technisch vraagstuk bij ons terecht, hebben we een breed partnernetwerk en laten we al uw installaties optimaal samenwerken. Kortom, geen uitdaging is ons te gek.

Een duurzaam, gezond én toekomstgericht gebouw? Op het Veld is uw juiste partner! 

Naar duurzaam & circulair bouwen >

Samenwerken met Op het Veld betekent:

Waarmee kunnen wij u helpen?

Op het Veld is totaalpartner in installatietechniek. Wij realiseren een optimale synergie tussen alle technische installaties in uw pand. Van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Onze klanten aan het woord

Eurosteel
Op het Veld is al ruim 10 jaar huisinstallateur van Eurosteel. Naast een goede prijs-kwaliteit, is er sprake van een fijne samenwerking en vertrouwen. Dan weet je ook dat je een gedegen advies krijgt als je met een specifiek probleem komt. We hebben samen al veel projecten gerealiseerd. Ze komen hun afspraken na en zijn een solide bedrijf. Natuurlijk is de prijs ook van belang, maar wij gaan niet shoppen. Er is vertrouwen en je weet de weg samen. Dat is ook iets waard.
Twan Vercoulen
Managing Director
Unibouw
Onze keuze voor Op het Veld baseren wij niet zozeer op de prijs, maar vooral op het meedenken en de tips die we krijgen. Meedenken weegt daarbij zwaar voor Unibouw. De korte lijnen, gemoedelijkheid en snel anticiperen, dat doen ze sterk. De samenwerking verloopt altijd soepel en sluit goed aan bij onze werkwijze. Ook is het maken van een snelle raming in het voortraject echt een USP. In het geval van e-installaties zijn maar weinig bedrijven daartoe in staat.
Jeroen Verbakel
Directeur
VDR Bouwgroep
Op het Veld profileert zich al jaren als échte partner voor VDR. Er wordt veel samengewerkt en bij iedere klus leggen ze het hele proces duidelijk uit. Ook de risico’s worden benoemd. Hier zie je de facetten van meedenken en meehelpen zoals VDR deze graag ziet bij haar partners. Als je vertrouwen in elkaar hebt, heb je aan een half woord genoeg. Het geeft plezier om op deze manier met elkaar aan de slag te gaan en mooie dingen te realiseren.
Marcel Bisseling
Commercieel Directeur
Bodycote Hardingscentrum
Binnen Bodycote staat Op het Veld bekend als een flexibele en meedenkende partner in elektrotechniek. De open communicatie is fijn en er heerst een informele sfeer. Niemand zit ooit verlegen om een praatje. Het voelt daardoor allemaal minder zakelijk. Door de korte lijnen verlopen de gesprekken altijd makkelijk. Indien nodig zijn ze zelfs in de avond bereikbaar. Alles onder één dak, elektrotechniek én w-installaties. Dat ontzorgt!
Marc Kleeven
Project Leader

Overige branches projecten

Giftclub 't Pekske Belfeld
Plaats: Belfeld
Realisatie: 2024
Branche: Overig
Opdrachtgever: Hegomarkt B.V.
Truckwash Venlo
Plaats: Venlo
Realisatie: 2024
Branche: Overig
Opdrachtgever: Truckwash 1 Group
Confianza Uitvaartzorg & Afscheidshuis
Plaats: Belfeld
Realisatie: 2022
Branche: Overig
Opdrachtgever: Confianza
Schreurs Winters Tegelen
Plaats: Tegelen
Realisatie: 2020
Branche: Kantoren
Opdrachtgever: Schreurs Winters
energiemanagement energielabel duurzaam
Op het Veld Belfeld
Plaats: Belfeld
Realisatie: 2020
Branche: Overig
Opdrachtgever: Op het Veld Belfeld
Landgard
Plaats: Straelen - Herongen (DE)
Realisatie: 2018
Branche: Food
Opdrachtgever: Landgard Herongen (DE)