Over ons

In de laatste eeuw is Op het Veld uitgegroeid tot een totaalpartner voor al uw technische installaties. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. En worden we betrokken vanaf het voortraject, dan zijn we op ons best. De betrokkenheid van onze vakmensen is sterk voelbaar. We zijn een toegankelijke organisatie met een familiaire cultuur. Echte teamspelers. Meegaand naar de klant, loyaal aan onszelf.

 

Familiebedrijf met een rijke historie


Van smederij en dorpswinkel naar volwaardig technisch installateur met duurzame toekomstvisie. Hoe het allemaal begon? 100 jaar geleden bracht Op het Veld de stroom naar Belfeld.

Ons verhaal >

Kernwaarden

Waar wij veel waarde aan hechten: open en eerlijk zijn, gemaakte afspraken nakomen en kwaliteit bieden. Niet alleen in ons werk, ook naar elkaar. Door vroegtijdig mee te denken als uw project- en kennispartner leveren we maximale meerwaarde, gedurende het gehele project én daarna.

Flexibiliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit en kennis zorgen voor langdurige en diepgaande relaties met onze klanten. In de regio’s Limburg en Noord-Brabant, maar ook steeds meer in het Duitse grensgebied en andere delen van Nederland.

Onze mensen

Duurzaam bouwen

Verschillende partners en opdrachtgevers kloppen inmiddels bij ons aan op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging, gebouwautomatisering, duurzame energie, energiemanagement, technische inspecties en service & onderhoud.

Samen werken aan een duurzaam, gezond én toekomstgericht gebouw? Op het Veld is uw juiste partner!

Naar duurzaam & circulair bouwen >

Certificeringen

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn een must voor iedere schakel binnen onze sector. Wij werken continu aan de verbetering en beheersing van onze interne processen. Omdat we aandacht hebben voor uw wensen en behoeften binnen het project.

Bekijk certificaten >

Ook deel uitmaken van ons team?