Technische inspecties

De keuring van elektrotechnische installaties in gebouwen is essentieel voor een blijvende werking en maximale levensduur. Met technische inspecties en tijdig onderhoud kunt u de veiligheid en kwaliteit van uw onderneming waarborgen. Veilig voor de gebruiker, bedrijfszeker voor de productie-continuïteit. Een vereiste voor ieder professioneel bedrijf.

NEN

NEN 1010 Opleverinspectie

Bij de aanleg van een laagspanningsinstallatie is NEN1010 de norm. Wij voeren een NEN keuring uit bij de oplevering, aanpassing of uitbreiding van uw elektrische installatie. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport. Het certificaat verzekert u dat uw installatie verantwoord en veilig is aangelegd, volgens de actuele regelgeving.

SCIOS

SCIOS Scope 8 elektrische installaties

Een Scope 8 inspectie is een periodieke inspectie van uw bestaande elektrische installatie. Bij deze keuring doen wij visuele inspecties, metingen en beproevingen. De kwaliteitseisen zijn van toepassing op het gebruik, onderhoud en beheer. Deze inspectie is gebaseerd op de Nederlandse norm NEN 3140. Onze inspecteurs zijn opgeleid en gecertificeerd om uw installatie juist te beoordelen.

SCIOS Scope 10 elektrisch materieel brandrisico

Een Scope 10 inspectie is een gestandaardiseerde veiligheidsinspectie van uw elektrisch materieel op brandrisico. Meestal vraagt een verzekering dat u als gebouweigenaar maatregelen neemt om brand te voorkomen. Deze inspectie is gebaseerd op de NTA 8220. Onze inspecteurs zijn opgeleid en gecertificeerd om uw installatie juist te beoordelen.

Wilt u een inspectie laten uitvoeren?

Voor periodiek onderhoud en technische inspecties van uw elektrische installatie kunt u ook een service/onderhoudscontract afsluiten.