Disciplines

Techniek is overal. In gebouwen, in onze samenleving en in de toekomst. Installatietechniek zal altijd blijven bestaan. Maar het aanbod wordt uitgebreider, vernieuwender en complexer. Als ervaren vakspecialisten spelen we daar flexibel op in.

Wij ontwerpen, installeren én onderhouden technische installaties in uiteenlopende branches, van de utiliteit tot de industrie. Zowel in een bouwteam als via een bestek van derden werken we aan grote en kleine projecten, met veel plezier en toewijding. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde én voorlopend in de laatste technieken.

Op die manier is Op het Veld uitgegroeid in een totaalpartner in installatietechniek en projectorganisatie. Daar komen ook andere disciplines bij kijken, die wij zelf of met onze betrouwbare partners realiseren. Door de regie te houden, zorgen we voor de beste synergie tussen uw installaties. Nu en in de toekomst.

Graag denken wij in een vroeg stadium met u mee. Zo krijgt u vooraf goed inzicht in alle mogelijkheden binnen ons vakgebied, de raakvlakken met andere betrokken partijen en onze persoonlijke werkwijze. Het voortraject staat in het teken van kennismaking, het zorgvuldig in kaart brengen van uw wensen, de opdrachtformulering en het leveren van een duidelijke offerte.

Onze werkwijze

Ontwerp/advies

Op basis van uw wensen en onze adviezen start de begroting en pre-engineering. Daarna volgt de calculatie en werkvoorbereiding. Tijdens de uitvoer zorgt de projectleider voor een juiste afstemming met het bouwteam.

Installatie/uitvoer

Onze vakmensen zorgen ervoor dat de aanleg van uw installatie soepel verloopt, volgens afspraak en binnen de deadline. Doordat wij de regie in handen houden realiseert het team de beste synergie tussen de diverse disciplines.

Nazorg/onderhoud

Na de oplevering van het project stopt onze service niet. Wij houden uw installatie in topconditie, waardoor we de veiligheid en prestaties maximaal waarborgen. Met een onderhoudscontract zit u altijd goed.

Voor iedere vraag een passende oplossing.