Food
In de foodsector voeren hygiëne en veiligheid de boventoon. Er worden hoge eisen aan de techniek gesteld. Niet alleen aan het installeren zelf, maar ook de voedselveiligheid moet meegenomen worden in het ontwerp en de uitvoering van de installaties (HACCP). Wij werken met speciale materialen en adviseren een geschikte installatie. Verder zorgt het beheer en onderhoud voor een optimale productie. Daar weten wij uiteraard alles van.
Technische installaties voor uw foodhal
Op zoek naar technische ondersteuning bij de nieuwbouw of verbouwing van uw foodhal of groothandel? Wij maken graag deel uit van uw bouwteam. Op basis van onze specialistische kennis en jarenlange ervaring met food projecten, weten wij precies wat u op welk moment nodig heeft.
Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over voedselveiligheid, want onze installaties worden aangelegd volgens de HACCP normen. Daarnaast speelt het klimaat een rol. De grote warmte-koudevraag kost u veel energie. Dat kan altijd beter. Samen kijken we wat de besparingsmogelijkheden binnen uw pand zijn. Kortom, geen uitdaging is ons te gek.
Een duurzaam, gezond én toekomstgericht gebouw? Op het Veld is uw juiste partner!
Samenwerken met Op het Veld betekent:
- Snelle budgettering en betrokkenheid in het voortraject
- Heldere TCO-berekening (Total Cost of Ownership)
- Duurzaam gebouw met juiste duurzaamheidscertificaten
- Inzicht in verbruik met energiemanagementsysteem
- Op maat samengesteld service- en onderhoudscontract
- 24/7 storing/support en ondersteuning technische dienst
Waarmee kunnen wij u helpen?
Op het Veld is totaalpartner in installatietechniek. Wij realiseren een optimale synergie tussen alle technische installaties in uw pand. Van ontwerp tot installatie en onderhoud.