Industrie

De industrie is een belangrijk onderdeel van de economie. Alles draait om een efficiënte productie en continuïteit. Innovatie en duurzaamheid zijn blijvende aandachtspunten. Denk aan het versnellen van uw processen of het verduurzamen van uw productiehallen. De vakspecialisten van Op het Veld adviseren u deskundig op het gebied van industriële installatietechnieken. Maatwerk, daar kunt u zeker van zijn!

Technische installaties voor uw industriële pand

Op zoek naar technische ondersteuning bij de nieuwbouw of verbouwing van uw industriële pand of productiehal? Wij maken graag deel uit van uw bouwteam. Op basis van onze specialistische kennis en jarenlange ervaring met industrie projecten, weten wij precies wat u op welk moment nodig heeft. Zo houden we ons strak aan de planning, zorgen we voor maximale continuïteit en leveren we een degelijke installatie met de beste service. Kortom, geen uitdaging is ons te gek.

Een duurzaam, gezond én toekomstgericht gebouw? Op het Veld is uw juiste partner! 

Naar duurzaam & circulair bouwen >

Samenwerken met Op het Veld betekent:

Waarmee kunnen wij u helpen?

Op het Veld is totaalpartner in installatietechniek. Wij realiseren een optimale synergie tussen alle technische installaties in uw pand. Van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Onze klanten aan het woord

Eurosteel
Op het Veld is al ruim 10 jaar huisinstallateur van Eurosteel. Naast een goede prijs-kwaliteit, is er sprake van een fijne samenwerking en vertrouwen. Dan weet je ook dat je een gedegen advies krijgt als je met een specifiek probleem komt. We hebben samen al veel projecten gerealiseerd. Ze komen hun afspraken na en zijn een solide bedrijf. Natuurlijk is de prijs ook van belang, maar wij gaan niet shoppen. Er is vertrouwen en je weet de weg samen. Dat is ook iets waard.
Twan Vercoulen
Managing Director
Unibouw
Onze keuze voor Op het Veld baseren wij niet zozeer op de prijs, maar vooral op het meedenken en de tips die we krijgen. Meedenken weegt daarbij zwaar voor Unibouw. De korte lijnen, gemoedelijkheid en snel anticiperen, dat doen ze sterk. De samenwerking verloopt altijd soepel en sluit goed aan bij onze werkwijze. Ook is het maken van een snelle raming in het voortraject echt een USP. In het geval van e-installaties zijn maar weinig bedrijven daartoe in staat.
Jeroen Verbakel
Directeur
VDR Bouwgroep
Op het Veld profileert zich al jaren als échte partner voor VDR. Er wordt veel samengewerkt en bij iedere klus leggen ze het hele proces duidelijk uit. Ook de risico’s worden benoemd. Hier zie je de facetten van meedenken en meehelpen zoals VDR deze graag ziet bij haar partners. Als je vertrouwen in elkaar hebt, heb je aan een half woord genoeg. Het geeft plezier om op deze manier met elkaar aan de slag te gaan en mooie dingen te realiseren.
Marcel Bisseling
Commercieel Directeur
Bodycote Hardingscentrum
Binnen Bodycote staat Op het Veld bekend als een flexibele en meedenkende partner in elektrotechniek. De open communicatie is fijn en er heerst een informele sfeer. Niemand zit ooit verlegen om een praatje. Het voelt daardoor allemaal minder zakelijk. Door de korte lijnen verlopen de gesprekken altijd makkelijk. Indien nodig zijn ze zelfs in de avond bereikbaar. Alles onder één dak, elektrotechniek én w-installaties. Dat ontzorgt!
Marc Kleeven
Project Leader

Industrie projecten

VGI Belfeld
Plaats: Belfeld
Realisatie: 2022
Branche: Industrie
Opdrachtgever: Venlosche Glas Industrie
BlueWorkx
Plaats: Venlo
Realisatie: 2021
Branche: Industrie
Opdrachtgever: BlueWorkx
Vostermans Venlo - Blerick
Plaats: Venlo - Blerick
Realisatie: 2020
Branche: Industrie
Opdrachtgever: VDR Bouwgroep
Certificering: GPR 8.5 score
Wicro plastics Kessel
Plaats: Kessel
Realisatie: 2018
Branche: Industrie
Opdrachtgever: Wicro Plastics
Certificering: GPR 8.5 score