Service & onderhoud

De zorg voor het technisch onderhoud en beheer van uw gebouwgebonden installaties kunt u ook aan ons overlaten. In overleg stellen we hiervoor een service/onderhoudscontract op maat samen. In het geval van een dringende storing, technische inspectie of preventief onderhoud kunt u dan altijd bij Op het Veld terecht. Wij bieden 24-uursservice en zijn u graag van dienst.

Service/onderhoudscontracten

In een service/onderhoudscontract leggen we onder meer vast welke onderdelen met welke frequentie door ons onderhouden en geïnspecteerd worden. Daarnaast kunt u rekenen op de contractueel overeengekomen snelle reactietijd van onze servicemonteur in het geval van calamiteiten. Met een contract weet u zeker dat u aan de eisen van de Arbowet én uw verzekeringsvoorwaarden voldoet.

Met tijdig onderhoud kunt u:

Ondersteuning technische dienst

Het kan voorkomen dat u voor bepaalde storingen of tal van kleine klussen een beroep moet doen op externe technici. Ook wanneer u zelf technische medewerkers in huis heeft. Bijvoorbeeld als bepaalde situaties vragen om specialistische kennis of omdat u extra capaciteit kunt gebruiken. Onze goed opgeleide, ervaren medewerkers staan voor u klaar.

Storingsdienst

Een storing is niet te voorspellen en komt altijd op een slecht moment. Wachten op de reparatie is vaak geen optie. De gevolgen voor uw installatie kunnen groot zijn. Met onze 24-uurs storingsdienst zoeken we snel een oplossing voor uw probleem.