Giftclub ’t Pekske Belfeld

Plaats: Belfeld
Realisatie: 2024
Branche: Overig
Opdrachtgever: Hegomarkt B.V.

Cijfers

:

Over het project

In het centrum van Belfeld, naast de Jumbo op het Muldersplein, heeft Op het Veld meegewerkt aan de totstandkoming van Giftclub 't Pekske. Deze winkel zal een breed scala aan producten aanbieden, waaronder kaarten, postartikelen, tabak en cadeauartikelen. De opdrachtgever, Hegomarkt B.V., heeft bewust gekozen voor lokale bedrijven om dit project te realiseren. Op 8 mei 2024 heeft Giftclub 't Pekske haar deuren geopend.

Op het Veld was verantwoordelijk voor verschillende aspecten van dit project:

  1. Elektrische Installatie (E-installatie): Op het Veld heeft de volledige elektrische installatie verzorgd. Dit omvatte o.a. het leggen van kabels, het installeren van stopcontacten, schakelaars en verlichting.
  2. Verlichting: De juiste verlichting is essentieel voor een aantrekkelijke winkelervaring. Op het Veld heeft gezorgd voor heldere en sfeervolle verlichting in Giftshop 't Pekske.
  3. Data- en WiFi-netwerk: Met een betrouwbaar data- en Wifi netwerk is ervoor gezorgd dat alle systemen zijn aangesloten aan het netwerk.
  4. Inbraakinstallatie: Veiligheid staat voorop. Op het Veld heeft een inbraakalarmsysteem geïnstalleerd om de winkel te beschermen tegen ongewenste indringers.
  5. Geluidsinstallatie: Op het Veld heeft een geluidsinstallatie geïmplementeerd voor een aangename winkelervaring.
  6. Camera-installatie: Om de veiligheid te waarborgen en eventuele incidenten vast te leggen, heeft Op het Veld beveiligingscamera’s geïnstalleerd.
  7. Koeling en verwarming via airconditioning: Een comfortabele temperatuur is belangrijk voor zowel klanten als personeel.

 

 

Disciplines

Voor iedere vraag een passende oplossing.