Project 5 & 6 voor DSV: Venlo & Maastricht

2 maart 2022

DSV breidt het aantal vestigingen in Limburg verder uit. De logistieke gigant voegt twee nieuwe locaties, Venlo en Maastricht, toe aan haar portfolio. Op het Veld wordt, na succesvolle projecten in Venlo, s’-Heerenberg en Tholen, verantwoordelijk voor het ontwerp, engineering en uitvoering van de volledige E-installatie op deze twee nieuwe locaties. Beide projecten worden uitgevoerd in opdracht van Unibouw.

Venlo

In Venlo vestigt het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor van DSV zich. De locatie in Venlo is bijzonder te noemen: Naast een kantoorpand en een crossdock wordt er een dubbeldeks warehouse gebouwd, compleet met hellingbaan, rangeerterrein en docks op hoogte. Op het Veld is hierbij verantwoordelijk voor het ontwerp, engineering, projectleiding én de uitvoering van de complete E-installatie. Daarbij is Op het Veld o.a. verantwoordelijk voor de verlichting, noodverlichting, laadpalen, bekabeling voor de W-installatie (uitgevoerd door Van Haren Cuijk), geluidsinstallatie, inbraakinstallatie, toegangscontrole, hellingbaanverwarming en de data, DECT- en WIFI installatie. Ook installeren we een PV installatie op het dak. Het pand zal eind 2023 opgeleverd worden met het duurzaamheidscertificaat BREEAM Excellent **** & BENG.

Maastricht

In Maastricht komt er een nieuwe vestiging van DSV Air & Sea, DSV Solutions en DSV XPress. Dit nieuwe warehouse van 40.000 m2 wordt gebouwd bij Maastricht Airport. Ook in Maastricht is Op het Veld verantwoordelijk voor het ontwerp, engineering, projectleiding en uitvoering van de complete E-installatie. Ook in Maastricht is Op het Veld o.a. verantwoordelijk voor de verlichting, noodverlichting, laadpalen, bekabeling voor de W-installatie (ook uitgevoerd door Van Haren Cuijk), geluidsinstallatie, PV installatie, inbraakinstallatie, toegangscontrole, de de data, DECT- en WIFI installatie. Het pand zal eind 2022 opgeleverd worden met het duurzaamheidscertificaat BREEAM Excellent **** & BENG. Impressies van DSV Maastricht volgen later.

Deel dit bericht