DSV Venlo

Plaats: Venlo
Realisatie: 2018
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: Unibouw
Certificering: BREEAM **** EXCELLENT

Cijfers

Hal: 81.000m2
Kantoor: 4.300m2
Zonnepanelen: 3.784

Over het project

Na de bouw van DSV in s’ Heerenberg zijn we wederom aan de slag gegaan voor DSV. Deze keer een distributiecentrum iets dichter bij huis, op de Logistiekweg in Venlo. Hier is er een distributiecentrum van ruim 80.000 m2 gerealiseerd, met 3 kantoren erbij van in totaal 4.300 m2.

Voor de bouw van dit mega distributiecentrum zijn we vanaf het begin betrokken geweest bij de realisatie. Van budgettering, advies & engineering, tot uitvoering en onderhoud hebben we meegeholpen aan een eindresultaat om trots op te zijn. We waren verantwoordelijk voor de complete E-installatie, verlichting, databekabeling, volledig dekkend (WiFi-) netwerk, camera installatie met nummerbordherkenning, toegangscontrole, inbraak – en brandbeveiliging. Daarnaast is er een zonnepaneelinstallatie aangelegd van 3784 panelen, goed voor 1.305.480 Wattpiek.

Het pand is duurzaam gebouwd en duurzaam in gebruik. We zijn vanaf het begin betrokken geweest om het pand duurzaam te maken, met de certificering BREEAM Excellent als eindresultaat.

Disciplines

Voor iedere vraag een passende oplossing.