Installatietechniek

De W-installaties in een pand creëren een werkbare en aangename omgeving. Op het Veld is specialist in zowel grote als kleine installaties. Van klimaattechniek in enorme hallen, tot een gasinstallatie rondom een productielijn. Onze installateurs hebben liefde voor het vak en plezier in het werk. Bovendien is installatietechniek voortdurend in beweging. En als het gaat om innovatie lopen wij voorop.

W-installateur

Op zoek naar totaalontzorging op het gebied van alle werktuigbouwkundige installaties in uw gebouw? Naast elektrotechniek en duurzame energie kunt u ook bij ons terecht voor w-installaties. Denk aan gas, water, sanitair, verwarming en ventilatie, maar ook aan perslucht en piping in de productie. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, kleine of grote opdrachten. Voor een goed werkende w-installatie is een juiste regeltechniek onmisbaar. Wij regelen het voor u.

Uw partner in installatietechniek

Voor het beste resultaat is het essentieel om in een vroege fase betrokken te zijn. Daar ligt exact onze meerwaarde. En in het klantgericht denken natuurlijk. Want wij weten precies wat u wanneer nodig heeft. Op het Veld staat voor service en kwaliteit. Dat begint al aan de voorkant. Naast specialist in werktuigbouwkundige installaties zijn wij namelijk ook uw kennispartner en adviseur. En bovenal: een partner waarop u kunt vertrouwen.

W-installaties

Maatwerkinstallaties

Wij realiseren uw w-installatie op maat, compleet van ontwerp naar installatie en nazorg. Op basis van uw specifieke situatie, wensen en budget bepalen we welke installatie het beste past.

Projectmatige aanpak

De complexiteit van gefaseerde projecten vereist een sterke projectorganisatie. Dat begint al bij het voortraject. Naast de techniek hebben we ook hiervoor de juiste kennis en kunde in huis.

Duurzame technieken

Duurzame installaties dragen bij aan een beter milieu, daar zijn we ons goed van bewust. Daarom denken we graag met u mee op het gebied van verantwoord en energiezuinig ondernemen.

Samen werken aan een duurzaam, gezond én toekomstgericht gebouw? Op het Veld is uw juiste partner!

Installatietechniek projecten

Giftclub 't Pekske Belfeld
Plaats: Belfeld
Realisatie: 2024
Branche: Overig
Opdrachtgever: Hegomarkt B.V.
Pure Ingredients Belfeld
Plaats: Belfeld
Realisatie: 2022
Branche: Food
Opdrachtgever: Pure ingredients
Confianza Uitvaartzorg & Afscheidshuis
Plaats: Belfeld
Realisatie: 2022
Branche: Overig
Opdrachtgever: Confianza
DSV New Balance Venlo
Plaats: Venlo
Realisatie: 2020
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: DSV
Dick Vijn Echt
Plaats: Echt
Realisatie: 2018
Branche: Logistiek
Opdrachtgever: VDR Bouwgroep
Certificering: BREEAM *** VERY GOOD
Wicro plastics Kessel
Plaats: Kessel
Realisatie: 2018
Branche: Industrie
Opdrachtgever: Wicro Plastics
Certificering: GPR 8.5 score