Op het Veld gecertificeerd dealer van de Easee laadpaal

6 september 2021

Easee heeft in 3 jaar tijd de laadpaal markt bestormd. Waar ze zijn gestart in Noorwegen, zijn ze inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 120 medewerkers in Noorwegen, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en sinds dit jaar in België, Nederland en Luxemburg. Op het Veld is nu gecertificeerd als officiële dealer van Easee.

Het aantal geregistreerde elektrische auto’s in Nederland is in 5 jaar tijd bijna verdrievoudigd. Dit vraagt vanzelfsprekend ook om meer laadpunten. Het installeren van laadpalen heeft een enorme vlucht genomen de laatste jaren, maar dit brengt grote uitdagingen met zich mee voor elektrische installaties én het elektriciteitsnet. Als installateur heeft Op het Veld veel ervaring met maken van toekomstbestendige en duurzame installaties. De innovatieve, duurzame laadpunten van Easee passen hierom perfect binnen het kader van Op het Veld.

Zakelijke laadpunten

Easee levert innovatieve laadoplossingen voor bedrijven, kantoren en parkeergelegenheden. Met volledig dynamische load balancing zorgt het systeem ervoor dat de beschikbare stroom automatisch en dynamisch verdeeld worden over de units. Alle aan de laadpaal aangesloten auto’s kunnen tegelijk worden opgeladen: de stroom wordt slim verdeeld over de laadstations.

Thuis laden

De Easee laadrobot past zich aan alle elektrische auto’s en stroomtoevoer aan. De laadpaal detecteert automatisch of de auto 3-fasen laden ondersteunt. Hierdoor past de Easee zich altijd aan de behoefte van de auto aan. U hoeft alleen nog maar na te denken over de kleur.

101 stuks

Load balancing

Met Easee is het mogelijk om per circuit maximaal 101 Laadrobots tegelijk te laden door middel van load balancing, zowel online als offline.

22 kW

Krachtig

De Laadrobot kan zowel 1-fase als 3-fasen laden en ondersteunt het laden tot 22 kW. Het heeft een standaard type 2 connector. Met de optie voor het parallel aansluiten van meerdere laders, adviseren wij te beginnen met één en, indien nodig, uit te breiden.

10 x

Snel

Met Easee Charge laad je tot wel 10x sneller dan met een gewoon stopcontact. Het laadt zo snel mogelijk met de beschikbare capaciteit en geeft je gegarandeerd maximaal laadvermogen.

4g

Internet

Alle Laadrobots zijn verbonden met het internet door middel van een geïntegreerde 4G sim*. Wanneer je een Easee Charge koopt, is dat inclusief levenslang 4G-abonnement. Je hoeft niet langer zorgen te maken over WiFi-dekking in je garage.

* Ervan uitgaande dat er 4G-dekking is.

24/7

Altijd up-to-date

De Laadrobot wordt geüpdatet met nieuwe functionaliteiten zodra deze beschikbaar zijn. We merken problemen direct op en doen proactief onderhoud. Zo weet je zeker dat je een veilig en toekomstbestendig product hebt gekocht.

69%

Klein

De Laadrobot is 69% kleiner en lichter dan andere laadpunten met dezelfde functionaliteit. Het weegt slechts 1.5kg! Dit betekent dat we per laadpunt minimaal 4 kg koper en plastic besparen.

Deel dit bericht