Nieuw distributiecentrum ProDelta in Ede

16 juni 2022

Binnenkort starten we aan de installaties van een nieuw distributiecentrum voor ProDelta Real Estate in Ede. In opdracht van VDR Bouwgroep, die zelf eind 2021 van start zijn gegaan op bedrijventerrein Frankeneng, gaat Op het Veld de gehele elektrotechnische installatie realiseren van dit nieuwe gebouw. Het warehouse wordt 42.510 m2 groot en is opdeelbaar in 4 compartimenten.

Het fundament van ProDelta Real Estate wordt gevormd door een familiebedrijf dat inmiddels ruim zeventig jaar bestaat. ProDelta koppelt gedegen financiële resultaten aan innovatieve en duurzame oplossingen. Duurzaamheid zit verankerd in dit familiebedrijf en ook deze nieuwbouw moet voldoen aan de aan de laatste duurzaamheidsnormen. Het doel is om op te leveren met het duurzaamheidscertificaat BREEAM Excellent ****.

Op het Veld gaat hierbij complete E-installatie verzorgen. Daarnaast realiseren we de complete verlichting, centrale noodverlichtingsinstallatie, krachtinstallatie, laadpalen en het gebouwbeheerssysteem. De verwachte oplevering is eind 2022.

distributiecentrum ede prodelta
Deel dit bericht