Zonnepanelen: van concept tot technische realisatie 

De installatie van zonnepanelen is maatwerk. Wij adviseren en helpen u graag bij de realisatie van uw eigen duurzame energiebron. Van de conceptuele uitwerking, levering tot en met de technische installatie van uw PV-systeem (zonnepanelen). Dit doen we op basis van een bouwkundige tekening of schets.

Energielasten verlagen 

Ons doel is om u een installatie te leveren die uw maandelijkse energielasten verlaagt en die jarenlang gegarandeerd is. Door uw eigen elektrotechnische energie op te wekken, voorkomt u de forse prijsverhogingen van de kWh-prijs en energiebelasting die de energieleveranciers en overheid jaarlijks voor u in petto hebben. Soorten PV-systemen

Subsidieregeling 

Voor subsidieaanvragen voor PV-installaties stelt de Nederlandse overheid jaarlijks een budget beschikbaar. De voorwaarden voor deze Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE) worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. Gedurende 15 jaar wordt een vergoeding betaald voor elk geproduceerd kilowattuur, waarbij u de opgewekte elektriciteit zelf kunt gebruiken.

Ook voor grote PV-Installaties is er een subsidiecategorie. Deze maakt het voor bedrijven financieel zeer aantrekkelijk om in zonne-energie te investeren.

 

Meer informatie over de beschikbare subsidies en voorwaarden vindt u op de website van:

Wilt u meer weten over de installatie van zonnepanelen? Neemt u dan contact met ons op.