Zonnepanelen: van concept tot technische realisatie 

De installatie van zonnepanelen is maatwerk. Wij adviseren en helpen u graag bij de realisatie van uw eigen duurzame energiebron. Van de conceptuele uitwerking, levering tot en met de technische installatie van uw PV-systeem (zonnepanelen). Dit doen we op basis van een bouwkundige tekening of schets.

Energielasten verlagen 

Ons doel is om u een installatie te leveren die uw maandelijkse energielasten verlaagt en die jarenlang gegarandeerd is. Door uw eigen elektrotechnische energie op te wekken, voorkomt u de forse prijsverhogingen van de kWh-prijs en energiebelasting die de energieleveranciers en overheid jaarlijks voor u in petto hebben. Soorten PV-systemen

Subsidieregeling 

In het verleden zijn inmiddels meerdere subsidieregelingen beschikbaar geweest voor de aanschaf van zonnepanelen. Voor zowel particulier als zakelijk. Wilt u weten welke subsidieregeling op dit moment voor u beschikbaar is, neem dan contact met ons op. Wij zullen u hierin informeren. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 077 - 475 1254 of via mail naar verkoop@ophetveld-belfeld.nl .

Wilt u meer weten over de installatie van zonnepanelen? Neemt u dan contact met ons op.