Verlichting - Zakelijk 

Ons specialisme = uw visitekaartje 

De basis- en sfeerverlichting in en om uw bedrijfspand is beeldbepalend voor de uitstraling van uw organisatie. Licht beïnvloedt in belangrijke mate het dagelijks welbevinden van uw klanten, medewerkers en gasten. Naast kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling zijn bij de aanschaf ook het energieverbruik, de veiligheid en belasting voor het milieu belangrijke aspecten.

Van sfeerverlichting tot bureauverlichting en van praktisch tot representatief: U kunt bij ons terecht voor projectverlichting die past bij uw bedrijfsruimte, wensen en werkzaamheden. Van lichtadvies, toepassing van de juiste technieken en materialen tot en met de vormgeving en technische realisatie. Samen met u, de ontwerpers en architecten verzorgen we voor u een creatieve en sfeervolle oplossing. In onze demoruimte kunt u diverse toepassingen zien en beleven.

Bent u op zoek naar efficiënte, eigentijdse verlichting voor uw bedrijf? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Verlichting - Particulier 

Van lichtplan tot elektrotechnische realisatie 

Met uw interieur weerspiegelt en onderstreept u uw persoonlijke stijl en smaak. Verlichting in en om uw huis is naast inrichting een niet te onderschatten beeldbepalend element. Licht beïnvloedt in belangrijke mate uw gevoel van welbevinden, comfort en veiligheid. Of het nu gaat om functionele, praktische verlichting of om sfeerverlichting. Bij de aanschaf zijn niet alleen kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling maar ook het energieverbruik, de veiligheid en belasting voor het milieu belangrijke aspecten. Wilt u eenmalig een lichtadvies of een verlichtingsplan voor uw gehele woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Van advies, vormgeving, toepassing van de juiste technieken en materialen tot en met de elektrotechnische realisatie kunt u bij ons terecht. In samenspraak met u en de eventueel aanwezige ontwerper of architect, verzorgen we voor u een creatieve en sfeervolle oplossing op maat. In onze demoruimte kunt u diverse toepassingen zien en beleven.

Bent u op zoek naar efficiënte en eigentijdse installatie voor een sfeervolle verlichting in en om uw woning?

Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.