Werken bij Op het Veld 

Werk je graag aan je persoonlijke ontwikkeling en zie je elke verandering als een kans? Ga je voortdurend op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden en technieken? Kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken aan de best mogelijke oplossing voor je klant? En weet je een duurzame relatie op waarde te schatten? Dan is werken bij Op het Veld iets voor jou.

Ons bedrijf groeit continu en is regelmatig op zoek naar nieuwe markten, technieken en producten. Om onze plannen te realiseren is nieuw talent onmisbaar. Graag verwelkomen wij nieuwe collega’s met de nodige dosis pit en teamspirit. Er zijn regelmatig nieuwe vacatures. Wij bieden je boeiend werk, leuke klanten, veel opleidingsmogelijkheden en een goede sfeer.

 

Nieuwsgierig? Laat het ons weten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Over Op het Veld

Als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf zijn wij een stevige project- en kennispartner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Limburg en Zuid-Oost Brabant. Naast het geven van advies, ontwerpen en installeren we elektrotechnische maatwerkconcepten bij opdrachtgevers in onder meer de utiliteitsbouw, industrie en exclusieve particuliere woningbouw. Ons product- en dienstenpakket bieden wij aan via 5 gespecialiseerde business units.