Verdelerbouw: van ontwerp tot installatie 

In onze werkplaats ontwerpen en bouwen we niet alleen alle verdelers voor onze eigen projecten, maar we doen dit ook in opdracht van collega-installateurs. Onze verdelers vinden toepassing in de industrie, utiliteitsprojecten zoals winkelbedrijven, kantoorpanden, scholen en zorgcentra alsmede de luxe particuliere woningbouw.

Maatwerk inclusief keuringsrapport 

We stellen uit een zeer compleet pakket modulaire componenten, aansluitsystemen, behuizingen en bedradingskanalen, complete verdeelsystemen voor u samen. Voordat we de verdelers bij u installeren, worden deze eerst gekeurd. Bij aflevering krijgt u van ons de verdeler inclusief het keuringsrapport.

 

Het is ook mogelijk om door uzelf geassembleerde of bestaande verdelers bij u op locatie aan te sluiten dan wel aan te passen.

 

Zwaardere verdelers tot 2500 Ampère bouwen wij met het ABB-kabeldon railsysteem. Een uniek systeem waarbij onder spanning een groep toegevoegd kan worden, zonder verlies van waardevolle productietijd voor het ombouwen van de verdeler.

 

Wilt u weten wat wij op het gebied van verdelerbouw voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.