Toegangscontrolesysteem en tijdregistratie 

Traditionele toegangssystemen zijn moeilijk te beveiligen. U kunt niet voorkomen dat mensen sleutels, pasjes of magneetkaarten achteloos laten liggen, beschadigen, aan anderen geven of verliezen. Ook pincodes en wachtwoorden vormen vaak een zwakke schakel in het identiteitssysteem. Het is toch een hele geruststelling te weten dat niet iedereen uw computerruimte of magazijn inloopt of bij gevoelige informatie kan. De installatie van een toegangscontrolesysteem kan u uitkomst bieden.

Gespecialiseerd in toegangscontrole 

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u zelf wie er toegang heeft tot bepaalde ruimten. U vertrouwt deze enkel toe aan daartoe geautoriseerde personen. Het systeem werkt met elektronische deurvergrendeling. Bevoegden identificeren zich met hun vingerafdruk (biometrie), kaart of elektronische sleutel. U kunt te allen tijde controleren wie toegang heeft. Via de elektronische aanwezigheidsregistratie en logboek, ziet u eenvoudig wie wanneer in een bepaalde ruimte is of was.

Tijdwinst door efficiënte registratie 

Een toegangscontrolesysteem kunt u eenvoudig uitbreiden met een systeem voor tijdregistratie. Via de vingerafdruk, kaart of elektronische sleutel registreert het systeem de tijden waarop uw medewerkers zich aan- en afmelden. Het invullen en verwerken van informatie op werkbriefjes, weekstaten of andere registratieformulieren behoort hiermee tot het verleden.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de installatie van toegangscontrole-systemen met onder meer biometrie en tijdregistratiesystemen.

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op. We adviseren u graag.