Actuele en afgeronden projecten

Bericht 1 t/m 10 van in totaal 22 berichten.

Project - XXL Distributiecentrum voor DSV in Tholen

05 november 2020

Project - Voor DSV werkt Op het Veld, in opdracht van Unibouw, aan een nieuw distributiecentrum in Tholen

Project - Nieuw bedrijfspand Vostermans in Venlo

24 september 2020

Project - Voor Vostermans werkt Op het Veld, in opdracht van VDR Bouwgroep, aan een nieuw bedrijfspand in Venlo

Helichem PV Installatie

21 maart 2019

Voor Helichem heeft Op het Veld een PV-installatie geleverd en geïnstalleerd met een vermogen van 318.720 Wpiek. Er is optimaal gebruik gemaakt van het dakoppervlak. Het maximale aantal panelen zijn geplaatst.

Kempen Transport Venlo

12 september 2016

Voor Kempen Transport Venlo heeft Op het Veld in bouwteamverband de technische installaties op het gebied van E- en W- mogen realiseren. In samenwerking met Bouwmij Janssen en van Haren Installaties heeft dit geresulteerd tot een prachtig resultaat met een hoog afwerkingsniveau.

Op het Veld-DSV

15 juli 2016

Nadat we vanuit een engineerings opdracht in het bouwteam een passende offerte hebben gemaakt gaan we met o.a. Unibouw uit Gemert een nieuw warehouse bouwen voor DSV in ’s-Heerenberg. De nieuwbouw bevat een distributiecentrum en kantoren. DSV is een bekende van ons; vorig jaar hebben voor hun een warehouse met kantoren in Venlo gebouwd. Compleet aangevuld met hun “Designers Manual”, binnen de bouwtijd van de projectontwikkelaar. Deze samenwerking was zo goed bevallen dat DSV wederom voor ons heeft gekozen, maar nu als totaal contractor voor alle elektrotechnische installaties. Zo gaan we naast de Elektrotechnische installatie, de inbraak, toegangscontrole, muziek/omroepinstallaties, intercom, de data en wifi netwerk en de regelinstallatie maken met KNX. Alle metingen en aansturingen om het gebouw te laten voldoen aan het Breeam “Very Good” certificaat. DSV overweegt zelfs om het gebouw dusdanig duurzaam te laten bouwen dat ze voor “Excelent” gaan. Het warehouse wordt ruim 40.000 m2 met 29 loading docks. Verder een mezzanine vloer van circa 8.000 m2 waar een dubbele legborden stelling op gebouwd wordt. Het kantoor van 1.500 m2 bevat twee verdiepingen. Tevens zullen we zorg dragen voor ongeveer 5.000 m2 aan zonnepanelen. Met Unibouw als kartrekker kunnen we een planning hanteren die ultra kort te noemen is. Het project zal dit jaar nog zo compleet opgeleverd worden, dat DSV direct aan de slag kan met hun business; en dát bedoelen wij en onze projectpartners met “turnkey-principe”.

Traveler 8

15 april 2016

Voor Van den Boogaard projecten BV gaan we samen met VDR bouwgroep op Tradeport Noord in Venlo een nieuw logistiek distributiecentrum bouwen genaamd: “Tredium Logistics Venlo”. In dit project zijn we totaal contractor voor alle technische installatie; zowel Elektrotechnisch als werktuigbouwkundig. Wij realiseren hier de binnen en buiten verlichting, data installatie, elektrotechnische installatie, inbraak en camerasystemen, verwarming, koeling ventilatie, hemelwater afvoer, noodoverstorten, sanitaire installaties etc. Bijzonder is dat wij dit alles installeren met de eisen die aan Breeam very good voldoen en daarmee het volgende duurzaam geinstalleerd gebouw gaan realiseren.

Heppie

10 november 2015

Een aantal jaren geleden heeft Op het Veld de elektrotechnische installatie verzorgd in Hotel Heppie. Lees meer over Hotel Heppie » Lees meer over de opening van Hotel Heppie » In het vakblad Elektro Praktijk is onlangs de KNX-installatie in Hotel Heppie onder de aandacht gebracht. Deze KNX-installatie zorgt voor een kindveilige omgeving en zorgt ervoor dat de leiding en beheerder veel minder zorgen heeft. Klik hier om het artikel te downloaden »

Bruynzeel

21 september 2015

Op het Veld heeft met Philips bij Bruynzeel de verlichting vernieuwd voor LED verlichting met een compleet nieuw concept. Daarmee hebben we de aandacht gekregen van de vakpers. Het artikel is te lezen in Elektro Praktijk. Klik hier om het artikel te downloaden

Nieuw logistiek distributiecentrum op Trade Port Noord in Venlo

28 augustus 2015

Op het Veld – Belfeld realiseert samen met H. van den Boogaard Projecten en VDR Bouwgroep het nieuwe logistiek distributiecentrum op Trade Port Noord in Venlo voor DSV. Het project is qua techniek redelijk standaard; stelling verlichting, accu oplaad stations, kantoor ruimtes met wandgoten en aanwezigheidsmelders, maar wel in grote hoeveelheden.

Lommerbergen Reuver

16 oktober 2014

In het zwembad van vakantiepark Lommerbergen hebben we onlangs de verlichting vervangen.