Op het Veld zet eigen vaardigheden kracht bij 

Het vernieuwde bedrijfspand van Op het Veld Elektrotechniek in Belfeld fungeert voortaan als een permanente showroom voor zakenrelaties en huiseigenaren. Met deze aanpak willen we ons vakgebied meer tastbaar maken voor klanten en ze inspireren. Bovendien laten we u zien, hoe wij zelf het enorme scala aan duurzame en hightech technieken in één intelligente installatie weten te combineren en in de praktijk toepasbaar maken.

 

Ons bedrijfspand is ons visitekaartje

“Bij het maken van bepaalde keuzes door beleggers en gebruikers spreken concrete praktijkvoorbeelden meer tot de verbeelding dan een platte, technische tekening. Tenslotte zitten alle combinaties van vernuftige technieken én het werk dat we dagelijks in de markt zetten in ons eigen gebouw. Met deze verbouwing investeren we heel bewust in een flexibele langetermijnoplossing, waarbij we vasthouden aan onze visie en kernwaarden. We beschikken nu over een concept waarmee we onze opdrachtgevers een variëteit aan alternatieve oplossingen aanreiken”, vertelt directeur

Gerard Op het Veld.

Op het Veld maak[t] contact

De behoefte van beleggers en gebruikers om zelf energie op te wekken via duurzame toepassingen, in combinatie met intelligente technische systemen die dit alles aansturen, neemt hand over hand toe. Een maatschappelijke ontwikkeling, waar wij als modern elektrotechnisch installatiebedrijf graag doeltreffend op inspelen. “Om onze klanten goed op weg te helpen denken we graag in een pril stadium met ze mee. Een bezoek aan ons bedrijf kan daarbij zeer verhelderend werken. Vanaf de 2e week van november ontvangen we de eerste groepen relaties onder het motto Op het Veld maak[t] contact. Onder het genot van een lunch of een hapje en drankje in de namiddag kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in onze de keuken.”

Vernuftig en functioneel

Het bestaande complex uit 1996 aan het Blauwwater 9c in Belfeld werd onder architectuur verbouwd en onderging het afgelopen half jaar van binnen en buiten een ware transformatie. Janssen Wuts Architecten te Baarlo tekende voor het ontwerp. Het pand voorziet onder meer in een ruime ontvangsthal en vergaderruimten, moderne kantoren en een optimale routing. “Deze nieuwe jas past ons perfect”, gaat Gerard verder. “Functionaliteit, duurzaamheid en transparantie met behoud van een eigentijds industrieel design waren voor ons sleutelbegrippen. De afwerking is eenvoudig met gebruik van basic materialen. Daarnaast pasten we veel nieuwe en duurzame technieken toe die we samen met andere energiebesparende maatregelen integreerden in een intelligente installatie. Ons gebouw is vernuftig in gebruik en energieverbruik. Met één druk op de knop kunnen we tal van gebouwfuncties en producten schakelen, met elkaar laten communiceren en controleren. Ons gas- en stroomverbruik zal fors afnemen."

Duurzaam

De kantooromgeving is CO2- en energieneutraal. Ook ligt er een gedegen basis voor het koelen en verwarmen via warmtepompen en zonnepanelen. De actuele opbrengst van de >PV-installatie van Op het Veld kunt u online volgen via deze site. Uiterlijk in 2012 willen we de dan maximaal toegestane hoeveelheid opgewekte energie terug kunnen leveren aan het energiebedrijf. Andere tijden? Wij zijn er klaar voor.