Op het Veld: de kortste weg naar het beste resultaat 

Een moderne elektrotechnische installatie is uitgebreid, complex en compleet. Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan de prestaties van hun installatie. Het systeem en de functionaliteiten moeten van meet af aan goed doordacht zijn en op elkaar afgestemd. Met de huidige technieken is nagenoeg alles mogelijk. Voor iedere vraag is er een passende oplossing.

Op het Veld is een klantgerichte project- en kennispartner op het gebied van E-installaties. Door de integratie van diverse systemen realiseren we voor u maatwerkinstallaties in onder meer de industrie, utiliteit en particuliere woningbouw. Of het nu gaat om elektrotechniek, beveiliging, besturingstechniek of de aanleg van multimediatoepassingen. We denken graag in een pril stadium met u en andere partijen mee. En zitten bij voorkeur in bouwteamverband met elkaar om tafel. Zo kunnen wij u maximaal ondersteunen bij uw keuze voor de juiste, toekomstgerichte installatie. Passend bij uw situatie en budget. Door deze andere - en voor de bouw- en installatiewereld nieuwe - aanpak, bereiken we samen via de kortste weg het beste eindresultaat. Voor álle partijen.

Energiezuinig en milieubewust ondernemen, werken volgens het cradle-to-cradle-principe, opwekken van duurzame energie: thema’s die in de huidige samenleving niet meer zijn weg te denken. Continu op zoek naar nieuwe markten, technieken en producten heeft Op het Veld er een nieuwe bedrijfstak bij: >Duurzame energie. Met de installatie van zonnepanelen zetten we een volgende stap in de ontwikkeling van verantwoord en energiezuinig ondernemen.