KNX: intelligente installaties - Zakelijk 

De laatste jaren neemt de aanleg van toekomstgerichte, elektrotechnische installaties een enorme vlucht. Bij nieuwbouw of renovatie van een utiliteitsgebouw kiezen ondernemers vaker voor de aanleg van zogenoemde intelligente installaties. Denkt u bijvoorbeeld aan automatisering en integratie van faciliteiten voor de bediening van verlichting, besturing van zonwering, verwarmings- en klimaatregeling, gebouwbeveiligingsinstallatie of multimediatoepassingen. Tal van gebouwfuncties en producten kunt u zo met één druk op de knop met elkaar laten communiceren, schakelen en controleren. Op deze manier is werken en verblijven binnen uw onderneming niet alleen plezierig, maar ook een stuk comfortabeler.

Én: u kunt aanzienlijk energie besparen.

KNX: eenduidig, duurzaam en fabrikantonafhankelijk 

Een gebouw kan in de loop der jaren veranderen. Economische ontwikkelingen en andere gebruikers zorgen voor nieuwe wensen en eisen. Met een goede basisinfrastructuur beschikt u over een eenduidige, duurzame en fabrikantonafhankelijke installatie. Deze kunt u in de toekomst eenvoudig uitbreiden met nieuwe producten. En wilt u een bepaalde setting veranderen, dan is dit veelel met kleine aanpassingen in de programmerering snel aan te passen. Tussentijdse, grootscheepse verbouwingen, zoals vaak voorkomen bij traditionele installaties, zijn niet nodig.

Op het Veld = KNX-partner 

Voor de ontwikkeling en aanleg van een intelligente gebouwinstallatie op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Als KNX-partner zijn wij gespecialiseerd en ervaren in het ontwerp en de installatie van het KNX-systeem. Een aantal medewerkers volgde hiertoe een specifieke opleiding in een gecertificeerd trainingsinstituut. Verder hebben we een eigen proeftuin waar we de werking van de toegepaste componenten vóór installatie eerst testen.

 

Neemt u voor meer informatiecontact met ons op. Wij adviseren u graag.

KNX: uniforme Europese norm 

De KNX-standaard is gebaseerd op Europese norm voor intelligente gebouwen, de EN50090. Lees meer ››

Domotica, een intelligente gebouwinstallatie - Particulier 

COMFORTABEL, VEILIG EN ENERGIEBESPAREND

Verwarmde kamers alleen als deze ook gebruikt worden. Gordijnen die automatisch sluiten wanneer het donker wordt. Verlichting die niet onnodig brandt. Op afstand nog even het alarm inschakelen...

Wilt u uw bestaande woning renoveren of een nieuwe woning laten ontwerpen en bouwen? Overweegt u dan eens de aanleg van een domotica- of wel intelligente elektrotechnische installatie: modern, flexibel en daardoor toekomstbestendig. U heeft ongekend veel praktische mogelijkheden tot uw beschikking en kunt aanzienlijke besparen op uw energiekosten. Het systeem is eenvoudig uit te breiden met nieuwe producten.

Wat is een intelligente installatie? 

Een intelligente installatie kunt u het beste vergelijken met een geautomatiseerd systeem. Met één druk op de knop kunt u bijvoorbeeld uw verlichting, zonwering, verwarmings- en klimaatregeling, beveiligingsinstallatie of multimediatoepassingen bedienen, regelen en controleren. Het bedienen van de elektrische installatie kan via uw iphone of ipad. Zowel in en buiten uw woning als vanaf een andere locatie.

Aanpassen zonder verbouwen 

In overleg creëren wij een voor u efficiënte, comfortabele en veilige woonomgeving. Eenmaal aangelegd veert de installatie eenvoudig mee met uw persoonlijke situatie. U wensen en behoeften kunnen tenslotte in de loop der jaren veranderen. Door economische ontwikkelingen, wanneer de samenstelling van uw gezin verandert of bijvoorbeeld uw meubels een andere plek krijgen. Op ieder door u gewenst moment is de installatie eenvoudig en zónder rigoureuze verbouwing aan te passen aan de dan geldende behoefte.

 

Bekijkt u de animatie en beleef wat huisautomatisering voor u kan doen.

 

Wilt u weten wat wij op het gebied van intelligente installaties voor u kunnen betekenen?

Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.