Intelligente installaties 

De laatste jaren neemt de aanleg van toekomstgerichte, elektrotechnische installaties een enorme vlucht. Bij nieuwbouw of renovatie van een utiliteitsgebouw kiezen ondernemers in toenemende mate voor de aanleg van zogenoemde intelligente installaties. Denkt u bijvoorbeeld aan automatisering en integratie van de gebouwbeveiligingsinstallatie, verlichtingsregeling, besturing voor zonwering, verwarmings- en klimaatregeling of multimediatoepassingen. Tal van gebouwfuncties en producten kunt u zo met één druk op de knop met elkaar laten communiceren, schakelen en gecontroleren. Op deze manier is werken en verblijven binnen uw onderneming niet alleen plezierig, maar ook een stuk veiliger. Bovendien kunt u aanzienlijk energie besparen.

KNX: eenduidig, duurzaam en fabrikantonafhankelijk 

Een gebouw kan in de loop der jaren veranderen. Economische ontwikkelingen en andere gebruikers zorgen voor nieuwe wensen en eisen. Met een goede basisinfrastructuur beschikt u over een eenduidige, duurzame en fabrikantonafhankelijke installatie. Deze kunt u in de toekomst eenvoudig uitbreiden met nieuwe producten. En wilt u een bepaalde setting veranderen, dan is dit veelel met kleine aanpassingen in de programmerering snel aan te passen. Tussentijdse, grootscheepse verbouwingen, zoals vaak voorkomen bij traditionele installaties, zijn niet nodig.

Op het Veld = KNX-partner 

Voor de ontwikkeling en aanleg van een intelligente gebouwinstallatie op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Als KNX-partner zijn wij gespecialiseerd en ervaren in het ontwerp en de installatie van het KNX-systeem. Een aantal medewerkers volgde hiertoe een specifieke opleiding in een gecertificeerd trainingsinstituut. Verder hebben we een eigen proeftuin waar we de werking van de toegepaste componenten vóór installatie eerst testen.

 

Neemt u voor meer informatiecontact met ons op. Wij adviseren u graag.

KNX: uniforme Europese norm 

De KNX-standaard is gebaseerd op Europese norm voor intelligente gebouwen, de EN50090. Lees meer ››