Grote vermogens 

Wilt u binnen een kort tijdsbestek aanpassingen doorvoeren in uw huidig elektrotechnisch systeem? Zoals verzwaring van de bestaande aansluiting, het plaatsen van hoofdverdelers in laagspanningsruimtende of de installatie van distributierekken bij transformatoren? Met ieder vraagstuk over grote vermogens u kunt bij ons terecht.

Op het Veld : specialist in ABB-kabeldon 

Wij zijn gespecialiseerd in de engineering en aanleg van elektrotechnische installaties met een groot vermogen. Voor wat betreft de techniek, passen we bewust het ABB Kabeldon-systeem toe. Dit systeem is veilig en eenvoudig onder spanning uit te breiden. Hierdoor kunt u in korte tijd aanpassingen laten doorvoeren, die bij andere systemen een langere doorlooptijd vragen of zelfs ondenkbaar zijn.

 

We assembleren bijna alle systemen uit voorraad. Dit maakt een uitzonderlijk korte levertijd mogelijk.

Onnodig investeren overbodig 

Met ABB-Kabeldon haalt u een bewezen veilig, flexibel en eenvoudig systeem in huis. En kunt u rekenen op een snelle en feilloze oplossing. Hiermee bespaart u aanzienlijk op investeringen in dure oplossingen die de Nederlandse markt domineren.

ABB-kabeldon is al meer dan 25 jaar marktleider in Scandinavië. Het product wordt in deze landen onder extreme weersomstandigheden als verdeler- en distributieoplossing toegepast.

 

Wilt u meer informatie over de producten en diensten op het gebied van grote vermogens? Neemt u dan contact met ons op.