ERVAREN 1e MONTEUR ELEKTROTECHNIEK  

Organisatie 

Op het Veld Belfeld is een innovatieve klantgerichte project- en kennispartner op het gebied van technische installaties. Door verschillende systemen met elkaar te integreren realiseren we energetisch duurzame maatwerkinstallaties in de industrie, utiliteit en particuliere woningbouw. Het in een vroeg stadium meedenken als project- of kennispartner genereert onze maximale meerwaarde. Flexibiliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit en kennis zorgen voor een langdurige en diepgaande relatie met onze klanten, partners en toeleveranciers in de regio Limburg en Zuid-Oost Brabant. Op dit moment bestaat het team uit 25 medewerkers. Wegens verdere uitbreiding van het bedrijf zijn wij opzoek naar enkele enthousiaste collega's waaronder een ervaren 1e monteur elektrotechniek.

Functie  

Als eerste monteur elektrotechniek ben je in staat zelfstandig elektrotechnische installaties te realiseren, in bedrijf te stellen en op te leveren. Daarnaast kun je leiding geven aan monteurs, onderaannemers en inhuurkrachten. Je zorgt er voor dat de werkzaamheden conform ontwerp, planning, werktekeningen en specificaties uitgevoerd worden en dat de projectadministratie klopt. Je bent genegen om indien nodig mee te draaien op de service afdeling. Tenslotte beheers je de Nederlandse taal goed en ben je communicatief vaardig en klantgericht.

Functie-eisen  

  • Relevante opleiding elektrotechniek (MBO niveau 4).
  • Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevend monteur elektrotechnische installaties.
  • Klantvriendelijke instelling met een service gerichte uitstraling.
  • Je kan met moderne digitale communicatiemiddelen overweg.

Aanbod  

  • Wij bieden een fulltime functie voor lange termijn binnen een informele en prettige werkomgeving.
  • Doorgroei mogelijkheden naar specialisatie.
  • Een prettige, informele en dynamische werksfeer.
  • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen  

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Gerard op het Veld: 077-4751254, email: g.ophetveld@ophetveld-belfeld.nl De werving wordt ondersteund door Syntax Personeelsdiensten B.V., www.syntax.nl.