Camerabewaking werkt preventief - Zakelijk 

Inbraak, een overval of vandalisme. Nare risico’s waarmee u vroeg of laat te maken kunt krijgen. Uw pand extra beveiligen met cameratoezicht werkt preventief en helpt onheil doeltreffend te voorkomen. Behalve voor de extra bescherming van uw eigendommen, verhoogt een camerasysteem ook het veiligheidsgevoel van uw medewerkers én klanten.

Komt u af en toe ogen tekort en wilt u weten wat er zich tijdens en buiten kantooruren in en rondom uw bedrijf afspeelt? Een camerasysteem met bijvoorbeeld opnameapparatuur helpt u de zaken op afstand in de gaten te houden en te registreren.

 

Het ontwerp, de keuze van apparatuur en installatie van camerasystemen is maatwerk. Wilt u advies over de optimale beveiligingsinstallatie in uw specifieke situatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Op afstand live beelden bekijken via uw smartphone behoort tegenwoordig tot de standaard mogelijkheden. Dit kan via een Apple of Android toestel. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een alarmmelding direct kijken wat er gaande is en hierop gepaste actie ondernemen. Onderstaand een aantal screenshots van een iphone met deze applicatie.

Camerabewaking werkt preventief - Particulier 

Inbraak, een overval of vandalisme. Nare risico’s waarmee u vroeg of laat te maken kunt krijgen. Uw woning extra beveiligen met cameratoezicht werkt preventief en helpt onheil doeltreffend te voorkomen. Behalve voor de extra bescherming van uw gezin en uw eigendommen, verhoogt een camerasysteem ook het gevoel van veiligheid.

Wilt u weten wat er zich in en om uw woning afspeelt? Een camerasysteem met bijvoorbeeld opnameapparatuur helpt u de zaken op afstand in de gaten te houden en te registreren.

Het ontwerp, de keuze van apparatuur en installatie van camerasystemen is maatwerk.

 

Wilt u advies over de optimale beveiligingsinstallatie in uw specifieke situatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.