Brandveiligheidsinstallaties - Zakelijk 

Als ondernemer stelt u alles in het werk om een veilige en comfortabele werkomgeving te creëren. Niet alleen in het belang van uw medewerkers en bezoekers, maar ook ter bescherming van uw kapitaalgoederen en bedrijfsgegevens. Een goede brandveilig-heidsinstallatie helpt u uw schade tot een minimum te beperken. We onderscheiden:

Ontruimingsalarminstallatie 

Het doel van een ontruimingsalarminstallatie is om bij een calamiteit een pand waarin zich personen bevinden zo snel mogelijk te ontruimen. Elektronische signaalgevers attenderen de aanwezigen erop het gebouw direct via de vluchtwegen te verlaten. De ontruimingsalarminstallatie moet voldoen aan de geldendekwaliteitseisen.

Brandmeldinstallatie 

Het doel van een brandmeldinstallatie is een brand in een zo vroeg mogelijk stadium te detecteren en lokaliseren om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Zoals het pand ontruimen of hulpverleningsinstanties alarmeren. Net als de ontruimingsalarminstallatie voldoet de brandmeldinstallatie aan de gestelde kwaliteitseisen.

Vluchtrouteaanduiding 

Met een vluchtrouteaanduiding kunnen personen in uw pand eenvoudig hun weg naar buiten vinden, wanneer de ontruimingsalarm-installatie en/of brandmeldinstallatie afgaat. De vluchtrouteaanduiding moet voldoen aan de vastgestelde kwaliteitseisen.

Wilt u een vrijblijvend advies? Neemt u dan contact met ons op.

Brandmeldinstallatie helpt erger voorkomen - Particulier 

U doet er alles aan om een veilige en comfortabele woonomgeving te creëren. Niet alleen in het belang van uw gezinsleden, maar ook ter bescherming van uw woning en inventaris. Een goede brandmeldinstallatie werkt preventief en kan u helpen eventuele schade tot een minimum te beperken.

Het doel van deze installatie is een brand in een zo vroeg mogelijk stadium detecteren en lokaliseren, zodat zo snel mogelijk actie kan worden ondernomen. Zoals het alarmeren van hulpverleningsinstanties en ontruiming van de woning.

 

 

Van advies tot en met de aanleg en installatie van uw beveiligingsinstallatie kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer weten over wat wij in dit verband voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.